Alles van De Heuvelrug
Bekijk de agenda
< september 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
 
1
2
36
3
4
5
6
7
8
9
37
10
11
12
13
14
15
16
38
17
18
19
20
21
22
23
39
24
25
26
27
28
29
30

Rhenens SchildersbedrijfAdresgegevens Mr. J.M.M. Hamersstr. 49
3438BV Nieuwegein
Telefoon
T 030 878 2137
M 0651999903

Bel of mail Ali voor een gratis offerte.
RSB Betrouwbaar en Voordelig

Schilderwerk

Schilderwerk is niet zomaar een nieuw laagje. Het vraagt om gedegen kennis van materialen en ondergronden. Het juiste advies geven, passend bij de eisen en wensen van de opdrachtgever.
Of het nu nieuwbouw of onderhoudsschilderwerk betreft Rhenens Schildersbedrijf kan u bijstaan met jarenlange kennis en ervaring.
Naast goed schilderwerk is ook de kwaliteit van ons materiaal veelzeggend. Wij werken met diverse topmerken zoals Sikkens, Boonstoppel en Sigma.

Ook voor inspectiebeurten, behangwerk en glaszetten bent u bij Rhenens Schildersbedrijf op het juiste adres.

Rhenens Schildersbedrijf staat voor kwalitatief goed schilderwerk in de breedste zin van het woord. De werkzaamheden worden op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd, op basis van duidelijk en aantoonbaar vakmanschap en helder overleg.


Schilderwerk, zowel binnen als buiten

Uw woning is een waardevol bezit en u wilt het binnen ook netjes verzorgd hebben. Als het gaat om binnenschilderwerk moet u denken aan deuren, ramen, lijsten, meubels maar ook aan radiatoren, houten vloeren (schuren en afwerken met olie) en trappen.

Buitenschilderwerk is voor velen een hele klus. Afhankelijk van de situatie moet er een steiger geplaatst worden en moet alles eerst goed geschuurd worden. Dit kost vaak veel tijd en ergernis. Voor de RSB Schilders dagelijkse kost.

Ons vakmanschap zorgt voor snel en duurzaam schilderwerk.

RSB werkt voor Particulieren, Bedrijven en Instellingen.

Behangen

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met behangwerk. Maar dit valt toch vaak tegen. Zeker bij allerlei nieuwe soorten behang zoals bijvoorbeeld Glasvezelbehang of juist als u oudere technieken wilt laten toepassen dan is er toch sprake van een stukje vakwerk.

Het is tevens mogelijk om behang dat door de jaren heen verkleurd is over te sauzen. Dit is een relatief goedkope en mooie oplossing.

Wandafwerking

Muren en wanden sauzen, ondergronden die niet glad zijn worden eerst nauwgezet hersteld (bijv. herstellen pleisterwerk, plamuren, eventueel behangen met vlies). Daarna geeft de RSB Schilder de muren de kleur die u wenst.

Ook voor kleuradvies; Rhenens Schildersbedrijf.

U wilt uw plafond weer mooi wit hebben of moet het plafond ook bijgewerkt worden, Rhenens Schildersbedrijf verzorgt het voor u.

Glaszetten

Er is een grote verscheidenheid aan beglazing tegenwoordig. Enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, brandwerend glas etc.. Met een kort bezoek kan de RSB Schilder u adviseren.

 

Ali

Bel Ali voor een gratis offerte

Wachten de moeite waard

Rhenens Schildersbedrijf is een klein bedrijf. Dat heeft zo zijn voordelen; de klant weet met wie hij te maken heeft en afspraken zijn daardoor helder en duidelijk.

Er kleeft echter ook een nadeel aan een kleine organisatie: door de goede mond-tot-mondreclame is de druk erg hoog en kan het voorkomen dat een klant wat langer moet wachten voordat de RSB Schilder langskomt. Voor onze vaste klanten blijkt dat geen enkel probleem, zij vinden het de moeite waard om te wachten. Een goed bewijs dat Rhenens Schildersbedrijf uitstekende kwaliteit levert.

 

 

 


« terug


Schilderen - Schilderwerken